DEEN-cup beëindigd, alle overgebleven teams gekroond tot winnaar

16 april 2021, 05:05 uur

De DEEN-cup van het afgelopen seizoen kent een bijzonder einde. Terwijl meerdere teams nog volop in de race waren voor de titel, werd het toernooi door corona abrupt beëindigd. DEEN en FC Volendam hebben naar een oplossing gezocht om een winnaar te bepalen. Samen hebben zij besloten dat álle teams die nog in het toernooi zaten gekroond worden tot winnaar van de DEEN-cup editie 2019-2020.

Traditioneel worden voorafgaand aan de thuiswedstrijden van FC Volendam wedstrijden gespeeld voor de DEEN-cup. Dit seizoen heeft het toernooi door de coronasituatie geen doorgang kunnen vinden. Maar voor de editie van het seizoen ervoor, waar zestien jongens- én zestien meidenteams aan deelnamen, moest nog een knoop worden doorgehakt.

De meiden van SV Marken en de jongens van RKAV Volendam hadden reeds de finale gehaald, terwijl de meidenteams van VV Oosthuizen en Amstelveen Heemraad en de jongens van SVW’27 en Zeeburgia stonden te popelen om het tegen elkaar op te nemen in de halve finale.

Medaille

Deze teams hebben onlangs een mooie medaille ontvangen als beloning voor hun goede prestaties van de DEEN-cup. FC Volendam bedankt DEEN Supermarkten voor de bijdrage aan de organisaties en de verzorging van de snacks en dranken voor de deelnemende teams.

Bron: fcvolendam.nl

Meidenteam VV Oosthuizen

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2021 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.