Decembereditie Twiskemolenloop staat voor de deur

28 november 2022, 06:22 uur

Landsmeer – Op zondag 4 december gaat de Twiskemolenloop voor de derde keer dit seizoen van start. De verwachtingen zijn hooggespannen na de ware regen aan parcoursrecords tijdens de loop van 6 november.

Nico Hemelaar, verantwoordelijk voor de organisatie heeft er vertrouwen: “Er wordt fris en rustig weer voorspeld. Dat is ideaal voor het lopen van scherpe tijden. Maar tegelijkertijd is het onder die omstandigheden prachtig in het Twiske. We hopen dan ook dat voor deze editie zowel recreatieve als fanatieke lopers zich aanmelden via de website van AC Waterland”.

Inschrijving

Dit seizoen is er alleen een digitale voorinschrijving. Deze sluit op vrijdag 2 december om 23.00 uur, of als het maximale aantal lopers is bereikt. Op de wedstrijddag zelf is het niet mogelijk om in te schrijven.

Afstanden

Net als de vorige seizoenen kent de Twiskemolenloop zes afstanden: 3, 5, 10, 16.1 en 21.1 km voor alle leeftijden, en de 1.5 km voor kinderen t/m 12 jaar. Zoals altijd is elk parcours autovrij over verharde wegen en de afstanden zijn door de Atletiekunie gecertificeerd. Tijdens de race zijn er op meerdere plaatsen drinkposten ingericht.

Alle afstanden vertrekken vanaf de baan van AC Waterland in Landsmeer. Adres is Sportpark 11, 1121 MS Landsmeer. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid bij de ingang van het Sportpark.

Kosten

Per loop betalen de volwassenen €8,00 en kinderen tot en met 12 jaar € 3,00.

Meer informatie Twiskemolenloop

Meer informatie over de Twiskemolenloop is te vinden op www.acwaterland.nl/twiskemolenloop. Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht bij Nico Hemelaar via [email protected].

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2023 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.