De Twiskemolenloop gaat weer van start

De laatste Twiskemolenloop van 2019 werd afgesloten met een fantastisch parcoursrecord op de 10 Engelse mijl (16,1 kilometer) bij de vrouwen. Atlete Saskia van Vugt liep ruim vijf minuten van het parcoursrecord af en finishte in een prachtige tijd van 1:01:36. Ook de tweede dame Rosalie Teeuwen dook ruim onder het bestaande parcoursrecord uit 2017. Dat belooft wat voor de twee resterende Twiskemolenlopen van dit seizoen.

Op zondag 2 februari 2020 vindt de eerste Twiskemolenloop van dit jaar plaats. Ook dan staat er 21,1 km, 16,1 km, 10 km, 5 km en 3 km op het programma. Voor de kleintjes is er weer een 1,5 km op de baan. Alle routes lopen langs de prachtige oostkant van het Twiske. De start is vanaf 11.00 uur op de baan van AC Waterland.

De laatste Twiskemolenloop van het seizoen 2019/2020 staat gepland op zondag 1 maart 2020. Na afloop van deze editie ontvangen alle seizoenkaarthouders een mooi dry-fit shirt bij het inleveren van de seizoenkaart.

Bij de Twiskemolenloop zijn alle afstanden geijkt en zit er een tijdsregistratie met een chip in het startnummer. De uitslagen en precieze tijd verschijnen real-time op de website. Ook verschijnt daar natuurlijk de plaats in het klassement. Volwassenen betalen € 6,50 bij voorinschrijving en €8 bij na-inschrijving. Inschrijven kan op www.twiskemolenloop.nl. Daar vindt u ook meer informatie over deze prachtige loop.

TV programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2020 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.