Volendam – Dinsdag 4 april 2023 organiseert FC Volendam een speciale voetbalwedstrijd in het Kras Stadion. Om 19.30 uur trapt FC Volendam & Friends af tegen Creators FC Mannen. De opbrengst van de kaartverkoop gaat naar stichting WensenAmbulance Noord-Holland. De kosten per kaartje zijn € 7,95 (incl. €0,95 servicekosten). Kaarten zijn verkrijgbaar via de website.

Wie zijn Creators FC en FC Volendam & Friends?

In Creators FC, ‘het Nederlands YouTube elftal’, voetballen de bekendste influencers van Nederland. Zo kwamen Enzo Knol, Dylan Haegens, Gio, Kalvijn, De Bankzitters, DutchPerformante, Noah Zeeuw, Akkamist, Vincent Visser, Seran Lakap, Niek Roozen, Stefan de Vries, Glenn Helder en JayJay Boske al uit voor het team van coach Roy van Rossum. FC Volendam & Friends is een samengesteld team dat uitkomt namens FC Volendam. Onder anderen oud-spits Jack Tuijp, Jong FC Volendam-trainer Kiki Musampa en teammanager Hans Bakker maken onderdeel uit van het Volendamse gezelschap!

In de wedstrijden is altijd een mix te zien van briljante acties, hilarische bloopers en pranks die vaak viral gaan. Na de wedstrijd is er alle ruimte om op de foto te gaan met jouw favoriete speler of Youtuber.

Goede doel

Met jouw bezoek aan deze speciale wedstrijd steun je direct het goede doel stichting WensenAmbulance Noord-Holland. De stichting WensenAmbulance Noord-Holland helpt mensen die niet lang te leven hebben met het vervullen van hun laatste wens. De volledige opbrengt van de kaartverkoop gaat naar dit mooie initiatief.

Tijden

De speciale editie vindt plaats op dinsdagavond 4 april 2023. Om 18.30 uur openen de deuren van het Kras Stadion en krijgen de fans de mogelijkheid hun idolen te zien schitteren op de Volendamse middenstip. De wedstrijd begint om 19.30 uur.

(Bron: FC Volendam)