Burgernut speelt ‘Club 68’

Toneelvereniging Burgernut uit Oosthuizen voert in april het stuk ‘Club 68’ op. De speeldata zijn vrijdag 5, zaterdag 6, vrijdag 12, zaterdag 13 april om 20.00 uur en zondag 7 april om 14.00 uur in MFA De Groote Molen aan de Seevancksweg 93 te Oosthuizen.

Lucinda is de gelukkigste vrouw op aarde! Zij runt de nachtclu ‘Club 68’, is stinkend rijk en sinds kort getrouwd met de liefde van haar leven, Hugo. Lucinda is dol op haar kleindochter Lilly en sonds kort heeft zij er door haar huwelijk met Hogo ook nog twee ‘leuke’ stiefdochters bijgekregen. Toch?

Welke deal heeft Hogo gemaakt met Al Brown, de Nederlandse zakenman die het helemaal gemaakt heeft in Amerika? Brown heeft een tv-zender, die vooral slechte realitysoaps en talentenjachten uitzendt. Wat zijn zij samen van plan?

Al’s kleindochter Sophie lijkt heel schattig, maar samen met haar ‘BFF’ Rani van Leer kraakt ze iedereen af, inclusief haar moeder Cassandra. De over het paard getilde Sophie krijgt binnekort echter een bijzondere verrassing te verwerken.

Is echt alles op tv te koop, zoals Al zegt, dus ook een jury? Zullen Lucinda’s beste vriend Don en de rest van haar club-personeel erachter komen ‘Who’s the next Diva’is? Burgernut wens u een gezellige voorstelling.

De kaartverkoop start op zaterdag 16 maart bij Kadoshop Ieniemienie of Online.

© 2019 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.