Binnenkort aangepaste programmering Jazzclub Mahogany Hall

04 augustus 2020, 05:00 uur

De nieuwste aanpassingen van de landelijke voorschriften leken aanvankelijk iets meer ruimte te geven voor de toeschouwers-aantallen binnen de concertruimtes van de kleine podia. Voor Mahogany Hall betekent dat een ruimte tussen de 40 en 60 personen per concert.

Toch zijn die nieuwe aantallen niet voldoende om het geplande programma voor het 4e kwartaal, rendabel te kunnen presenteren. Het bestuur heeft daarom besloten om een deel van dit programma te verplaatsen naar het 4e kwartaal van 2021. Tevens wordt het overige programma aangepast.

Mahogany Hall programmeurs Koos Roskam en Loes van Marle (Mahogany Sessions) zijn enthousiast aan de slag om een nieuwe en interessante invulling te realiseren met dezelfde kwaliteitsdoelstellingen die men van de jazzclub gewend is. De eerder vastgestelde data blijven ongewijzigd.
(zie daarvoor ook onze site: MahoganyHall.nl)

Reserveren

Voor ieder concert moet wel worden gereserveerd, leden krijgen daarbij voorrang. Voor aanvang van het concert worden de toeschouwers naar hun tafel begeleid door een vrijwilliger van de club. Aan een tafel kunnen maximaal vier personen, uit één huishouding, plaatsnemen en er kunnen circa vijftien tafels worden geplaatst.

Kosten

De leden betalen een contributie van € 50,- per jaar. Daarmee steunen zij de Mahogany Hall en krijgen zij korting op de entreeprijs. De contributie en de toegangsprijzen blijven onveranderd, t.w.: voor de avondconcerten, € 8.- voor leden en € 18,- voor niet leden, voor een Mahogany Sessions-middag blijft de toegangsprijs, € 5,-

Meer nieuws

Binnenkort meer nieuws over eventuele aanpassingen van de huidige overheidsmaatregelen en de invulling van het 4e kwartaal. Het bestuur doet er alles aan om de Jazzclub Mahogany Hall gezond te houden, zodat men kan blijven genieten van Jazz- en geïmproviseerde muziek en hoopt hierbij op ieders steun en medewerking.

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2020 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.