Sporthal de Oude Seinpaal is jarenlang een plek geweest waar door meerdere generaties Volendammers werd gesport. Inmiddels is er een nieuwe sporthal geopend en is de sporthal gesloten. Voor de locatie van de sporthal ontstaat daarmee ruimte om na te denken over een nieuwe invulling.

Stichting Woningbeheer de Vooruitgang heeft een gedachte ontwikkeld om de locatie in te vullen met woningen voor starters. Samen met direct omwonenden, gevestigden en algemeen geïnteresseerden denkt zij graag verder na over hoe de ontwikkeling van de locatie eruit moet komen te zien.

Bijeenkomst

Op 9 december 2019 wordt de eerste bijeenkomst door Stichting Woningbeheer De Vooruitgang georganiseerd in samenwerking met de gemeente Edam-Volendam. Tijdens de bijeenkomst wordt informatie gegeven en kunt u in gesprek gaan over de ontwikkeling van de locatie.

  • Datum: maandag 9 december 2019
  • Tijd: Inloop 19:00 uur, aanvang 19:15 tot 21:00 uur
  • Locatie: Tennisvereniging Dijkzicht, Wester Ven 44, Volendam
Meld je aan

De Vooruitgang wil graag vooraf weten of u erbij bent. U kunt zich eenvoudig aanmelden voor de bijeenkomst via www.devooruitgang.com. Op de website van de Vooruitgang vindt u ook algemene informatie over de bijeenkomst. Als u zich niet online kunt aanmelden, bel dan contact naar: (0299) 399 960.