Afkoppelen analoge televisie Ziggo

03 juni 2020, 08:57 uur

Vroeger keken we zwart-wit televisie en zochten met de antenne naar de beste ontvangst. Naast analoge tv kwam digitale tv. En nu kijken we zelfs tv op onze mobiel. Ook Ziggo gaat door met vernieuwen en daarom stoppen ze binnenkort met analoge tv in onze regio. Ziggo gaat volledig over op digitale kabel tv. Dit zou al in maart het geval zijn maar vanwege de coronacrisis is dat uitgesteld. Dit gebeurt nu begin juli.

Check vóór 1 juli al uw tv’s

Met het stappenplan bij dit bericht is het zo gebeurd. En ziet u snel of u analoog of digitaal kijkt op al uw tv’s in huis. Denkt u ook aan de tv in de slaapkamer of op zolder? Op ziggo.nl/schakelmee vindt u alle informatie om mee te schakelen.

Voorkom dat u geen tv meer kunt kijken

Schakel zo snel mogelijk mee naar digitale kabel tv. Het zou jammer zijn als u geen tv meer kunt kijken. Want 1 juli stopt Ziggo echt met het analoge tv-signaal. Dit geldt voor alle tv’s in huis.

Meer zenders en beter beeld

Nadat het analoge tv-signaal stopt, kijkt u nog steeds gewoon tv via de kabel. Alles haarscherp, in digitale beeldkwaliteit. Met 15 zenders erbij, inclusief Ziggo Sport. Meeschakelen verandert niets aan uw abonnementskosten. Als u een ouder toestel heeft, dat niet geschikt is voor digitale televisie, heeft u decoder nodig. Deze is te koop bij lokale winkels.

We staan voor u klaar

Heeft u een vraag of hulp nodig? Bel dan met het Klant Contact Center van de gemeente via (0299) 398 398. U kunt ook mailen naar [email protected]. Zegt u na deze verandering liever kosteloos op? Ga dan naar ziggo.nl/schakelmee.

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2020 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.