Tennisvereniging De Zeevangspelers organiseert van zaterdag 29 juni t/m zondag 8 juli haar jaarlijkse Gebr. Wouda Krommert toernooi. Aan dit toernooi kan ieder KNLTB lid uit de regio deelnemen; ongeacht van welke vereniging je lid bent. Er wordt gespeeld in de categorieën 4/5/6/7/8 in alle onderdelen (enkel, dubbel, mix); in de 5/6/7/8 is ook een 40+ voor het dubbelspel en de mix.

TV De Zeevangspelers is op 10-04-1974 opgericht en bestaat in 2024 dus 50 jaar. Op dit moment heeft de vereniging zo’n 200 leden en de wedstrijden worden al 50 jaar gespeeld aan de Krommert 146 in Oosthuizen. Eerst op gravel; vanaf 2012 op 5 prachtige verlichte smash court banen waardoor het hele jaar gespeeld kan worden.

Ook het gebr. Wouda Krommert toernooi beleeft twee jubilea. Dit jaar wordt het toernooi voor de 40e keer georganiseerd en voor de 10e keer is de sponsornaam Wouda toegevoegd. De naam werd in 2013 toegevoegd en verwijst naar de drie broers Wouda die al jaren lid zijn van onze vereniging. (Jack die door gezondheid met zijn schildersbedrijf gestopt is; Roland (nu met zoon Melvin) van Timmer en Schilderwerken Roland Wouda & Zn; en Martin van Loodgieters en CV bedrijf Martin Wouda.

Het toernooi staat in de regio bekend als een gezellig en recreatief toernooi, maar waarin ook tot het uiterste wordt gegaan om de overwinning in de wacht te slepen. En als dat een keer niet lukt, dan is er door het poule systeem vaak nog een 2e kans.

Gehoopt wordt dat tijdens deze jubileumeditie het aantal van 135 deelnemers uit 2023 zal worden overtroffen. Inschrijven kan t/m 23 juni 2024 via www.toernooi.nl of via mail naar [email protected] .