De Aftrap S4E5 met Wim Jonk & Frank Rijkaard

16 december 2018, 11:58 uur

Jack Mühren en Nick Tol sluiten het seizoen van voetbaltalkshow ‘De Aftrap’ in stijl af. Komende zondag vanaf 12.00 uur ontvangen zij niemand minder dan Frank Rijkaard en Wim Jonk in de studio aan de Sportlaan. Rijkaard verscheen de laatste jaren vrijwel nooit in de media, maar maakte voor RTV L.O.V.E. een uitzondering.

Er worden diverse thema’s behandeld. Hoe ziet het leven van Rijkaard er momenteel uit? Keert hij ooit nog terug in de voetballerij, na successen met onder meer FC Barcelona? En spreekt hij Lionel Messi nog weleens, nadat Rijkaard hem in oktober 2004 zijn officiële en historische debuut liet maken voor de Catalaanse topclub?

Ook Jonk krijgt diverse prangende vragen voorgeschoteld. Zeker na de vorige uitzending, waarin Keje Molenaar vertelde dat Jonk misschien wel de nieuwe hoofdtrainer van FC Volendam kan gaan worden, willen we natuurlijk weten of de 52-jarige Volendammer daar daadwerkelijk positief tegenover staat. Of ziet hij zichzelf nog terugkeren naar Ajax? Tot slot: hoe beleeft hij de doorbraak van spelers als Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong?

Verder ging Nick Tol nog op bezoek bij Harry Zwarthoed, de belangrijkste speler van dit moment bij het zaterdagelftal van RKAV Volendam, dat met ruime voorsprong op de eerste plaats staat in de Hoofdklasse A. Kortom, een bomvolle uitzending.

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2023 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.