De Aftrap Afl. 48 (Koen Blommestijn & Hans Bakker)

07 oktober 2022, 23:25 uur

Vrijdag om 18.00uur is er weer een nieuwe ‘De Aftrap’ op L.O.V.E.-Tv en internet.

Deze week zijn de gasten Teammanager van FC Volendam Hans Bakker en Telstar voetballer Koen Blommestijn, ‘Raak de vlag’ word gespeeld met …….Koen Blommestijn.

Koen Blommestijn(22)  speelde in de jeugd bij Legmeervogels, SV Argon, ASC Waterwijk en FC Almere voordat hij in juli 2019 bij de amateur afdeling van AFC Ajax belandde. In zijn debuutseizoen bij het eerste amateur elftal kwam hij tot vijf doelpunten in tien wedstrijden.Na zijn Ajax periode vertrok Blommestijn naar FC Volendam en maakte  daar een goeie indruk  bij Jong FC Volendam. Op 11 februari 2022  maakte hij zijn debuut in de hoofdmacht in de met 2-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen Jong AZ, hij viel toen in voor Walid Ould-Chikh. Vanaf dit seizoen is hij door FC Volendam verhuurd aan Telstar en zo komt de spits meer aan voetballen toe.

Hans Bakker(59) stond als voetballer zeven seizoenen onder contract bij FC Volendam, hiervan speelde hij vijf seizoenen in de Eredivisie. Hij voetbalde 166 wedstrijden , waarvan 158 in de competitie. In die wedstrijden scoorde hij vijf keer. De voormalige linksback viel op door zijn gave traptechniek met zijn linkerbeen. Aan het einde van het seizoen 1990-1991 vertrok Bakker naar AZ, Daarna voetbalde hij nog bij de amateurs op Marken, RKAV Volendam en EVC. Op 39 jarige leeftijd hing hij zijn voetbal schoenen aan de wilgen  vanwege slijtage aan zijn linkerheupgewricht. Vanaf het tijdperk Wim Jonk is Hans Bakker Teammanager van FC Volendam. In het dagelijkse leven is hij Adviseur zakelijk Hypotheek en Pensionadvies bij Molenaar & Zwarthoed Adviseurs  

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2024 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.