De Aftrap Afl. 46 (Ton Blanker en Hobie Verhulst)

23 september 2022, 17:40 uur

Vrijdag 23 september 2022, presenteren Jack Mühren en Edward Dekker weer een nieuwe aflevering van De Aftrap op L.O.V.E TV. Dit keer zijn Ton Blanker en Hobie Verhulst te gast.

Ton Blanker

Ton Blanker kwam op zijn 15e bij de jeugd van Ajax terecht en maakte op 9 september 1979 zijn debuut bij de hoofdmacht van deze Amsterdamse club. Na zijn periode bij Ajax vertrok hij naar het buitenland en speelde hij bij o.a. het Portugese Victoria Guimaraes en het Spaanse Real Zaragoza. Weer terug in Nederland kwam hij vanaf 1981 o.a. uit voor Excelsior en FC Volendam. Ton Blanker sloot zijn voetbalcarrière uiteindelijk af bij het Belgische Beerschot en Cappellen.

Hobie Verhulst

Keeper Hobie Verhulst begon bij KFC en stapte later over naar AZ, waar hij tot de zomer van 2014 zou blijven. Na AZ kwam hij terecht bij MVV Maastricht om daar na een seizoen alweer te vertrekken en plaats te nemen onder de lat bij FC Volendam. Bij laatstgenoemde club werd hij in het seizoen 2016/2017 verkozen tot speler van het jaar. In het seizoen van 2018, inmiddels doelman bij Go Ahead Eagles, won hij het bronzen schild als beste keeper van de Keuken Kampioen Divisie. Inmiddels is Hobie Verhulst teruggekeerd naar het ‘vertrouwde nest’ en is hij vaste waarde bij het eerste van AZ.

‘Raak de vlag’

Erik-Jan Brinkman speelt dit keer ‘Raak de Vlag’ met de doelman van het Belgische SK Beveren Beau Reus.

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2023 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.