De Aftrap Afl. 45 (Wim Jonk en Kizito Musampa)

16 september 2022, 20:55 uur

Vrijdag 16 september 18.00 uur presenteren Jack Mühren en Edward Dekker weer een nieuwe aflevering van De Aftrap op L.O.V.E TV. Dit keer zijn FC Volendam-trainers Wim Jonk en Kizito Musampa te gast.

Wim Jonk

Wim Jonk voetbalde in zijn jeugd bij RKAV en debuteerde onder Jan Brouwer in het eerste elftal van FC Volendam. Na zijn succesvolle periode bij Ajax ging Jonk samen met Dennis Bergkamp naar Inter Milaan om vervolgens naar Nederland terug te keren om bij PSV te spelen. De huidige trainer van FC Volendam sloot zijn voetballoopbaan af bij Sheffield Wednesday in Engeland.

Kizito Musampa

Kizito Musampa voetbalde o.a. bij Ajax, Atletico Madrid, Manchester City en Willem II. Na zijn voetbalcarrière ging hij het trainersvak in en begon als jeugdtrainer bij Ajax en later als trainer van diverse teams bij Almere City FC. Medio juli 2020 werd Musampa aangesteld als hoofdtrainer van FC Volendam onder 18, in het seizoen 2021/22 werd hij assistent-trainer bij het beloftenelftal en momenteel is hij hoofdtrainer van dit elftal. Daarnaast is hij sinds kort assistent van bondscoach Erwin van de Looi bij Jong Oranje.

‘Raak de vlag’

Erik-Jan Brinkman speelt dit keer ‘Raak de Vlag’ met Helmond Sport-speler Martijn Kaars.

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2022 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.