De Aftrap (Afl.40) Met Bert van Marwijk en Arnold Mühren

12 augustus 2022, 17:45 uur

Vrijdag 12 augustus 18.00 uur start het nieuwe seizoen van het populaire voetbalpraatprogramma De Aftrap op L.O.V.E. TV. De presentatie blijft in de vertrouwde handen van Jack Mühren en Edward Dekker. Ook Erik-Jan Brinkman is weer van de partij, maar zijn rubriek ‘straatfootgolf’ is vervangen door ‘Raak de Vlag’. Brinkman neemt het in de eerste aflevering op tegen Barry Opdam. Uiteraard is De Aftrap niets zonder gasten aan tafel, dit keer schuiven Bert van Marwijk en Arnold Mühren aan.

Bert van Marwijk

Bert van Marwijk voetbalde in zijn jonge jaren o.a. bij Go Ahead Eagles, AZ en Fortuna Sittard. Als Coach trainde hij o.a. MVV, Fortuna Sittard Feyenoord (UEFA Cup winnaar) en Borussia Dortmund. Van 2008 tot 2012 was hij bondscoach van het Nederlands elftal, een rol die hij later ook nog zou invullen bij de elftallen van Saoedi-Arabië, Australië en de Verenigde Arabische Emiraten.

Arnold Mühren

Arnold Mühren voetbalde voor FC Volendam, Ajax, FC Twente, Ipswich Town en Manchester United. Tevens kwam hij 23 keer uit voor het Nederlands Elftal.

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2024 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.