12        x          Boterham van casino wit

12        x          Ontbijtspek, dun gesneden

4          x          Gebakken ei

1          eetl.     Roomboter

2          x          Trostomaat

¼         x          Komkommer

200      gr.        Slamix

1          x          Gerookte kip

8          x          Saté prikker

 

Pittige saus (Voor op de sandwiches.)

6          eetl.     Halfvolle mayonaise

2          theel.   Sambal

2          theel.   Kerrie kruiden

2          theel.   Maggie

2          theel.   Ketjap

2          eetl.     Fijn gesnipperde ui

2          eetl.     Fijn gesnipperde augurk

 

 

Bereiding:

Rooster de 12 boterhammen in 5 minuten goud bruin en houd even apart. Verdeel de pittige saus over de geroosterde plakjes brood. Neem een grote bakpan en bak in 2 minuten de ontbijtspek, haal uit de pan. Bak vervolgens de twee eieren in de roomboter, let op gebruik géén peper en zout. Snijd de tomaat, komkommer en de gerookte kip in dunnen plakjes. Neem nu 4 borden en leg op elk bord een broodje. Verdeel daar alle sla, spek en de eieren op. Leg vervolgens het tweede broodje erop. Verdeel hier de tomaten, de komkommer en de gerookte kip over. Dek af met het laatste broodje en steek twee saté prikkers aan elke kant. Snijd de clubsandwich door midden en serveer.