Schoolpersoneel op “Dag van de Leerkracht” in zonnetje gezet

06 oktober 2020, 10:39 uur

Gisteren heeft de gemeente Waterland op alle elf scholen een vers fruittraktatie laten bezorgen. Met een beker vers fruit bedankt de gemeente het personeel voor hun jarenlange inzet en vooral voor hun bijdrage in het coronajaar 2020.

Wethouder Onderwijs Bas ten Have overhandigde de traktaties persoonlijk aan directeur Mariëlle Everaers van obs De Gouwzee. “De inzet van directies, personeel en leerkrachten voor het Waterlands onderwijs is groot. Met deze traktaties willen we onze samenwerking met het onderwijs nog eens onderstrepen. Ons gezamenlijk doel is dat elk kind in Waterland zich optimaal kan ontwikkelen in een veilige omgeving.”

Bas ten Have werd vergezeld door kinderburgemeester Bibi Meister, die een gesprekje aanknoopte met Julie en Zoey van de leerlingenraad van De Gouwzee. De leerlingen waren het er over eens: “Het is veel leuker dat we nu weer naar school kunnen, we zien onze vrienden en vriendinnen weer en we kunnen zo ook veel makkelijker leren dan toen we thuis zaten. We vinden het erg goed dat onze juffen en meesters een bedankje krijgen van de gemeente.”

Directeur Mariëlle Everaars: “Het was erg leuk om de delegatie van de gemeente te ontvangen. Ik kon zo namens alle andere scholen de wethouder persoonlijk bedanken voor het cadeautje voor al het personeel. Als dank hebben leerlingen van onze school buiten een dans opgevoerd voor onze gasten.”

Bron en foto: Gemeente Waterland

TV-programma gemist?

Kijk het online terug!

© 2021 Stichting Lokale Omroep Volendam Edam. Alle rechten voorbehouden.